Zingen is een passie die Sandra Vriese op verschillende manieren voor het voetlicht brengt. Met de Perfect Showband stond zij 3,5  jaar zo'n 100 keer per jaar op het podium. 

Het jaar 2019 stond voor Sandra in het teken van keuzes maken. “In de afgelopen jaren heb ik vooral in coverbands gezongen. Iets waar ik op het gebied van performance enorm veel van heb geleerd, maar waarin ik door het brede repertoire mijn eigen muzikale identiteit niet wist te ontwikkelen. En daar kreeg ik steeds meer moeite mee.”

Op het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, waar zij een opleiding heeft afgrond in 2021, ontmoet Sandra andere singer-songwriters en krijgt zij nieuwe impuls. “Ik ben zelf weer meer gaan schrijven, wil mijn eigen stempel drukken, eigen muziek maken. 

Inmiddels heeft Sandra haar EP Won't Stop uitgebracht met een spetterende EP release show in Willemeen, Arnhem. 

  

De EP 'Won't Stop' markeert voor Sandra Vriese een nieuwe stap in haar loopbaan. Als zangeres is zij al zo'n 18 jaar actief op het podium, maar van echte studio-opnamen was het nog nooit gekomen. Pas toen stemproblemen haar dwongen om opnieuw te gaan zingen, nam zij echt de tijd voor het schrijven van eigen repertoire. Op 'Won't Stop' staan vijf eigen nummers in haar eigen stijl: rock met een randje soul. Nummers die zij vanaf 13 januari 2023 met band live op het podium brengt.

Als eerste single van de EP is in november 2022 het nummer ‘Together Strong’ verschenen. In dat nummer zingt Sandra over de kracht van het samen dingen bereiken. Het nummer zorgde voor interesse van verschillende regionale radiostations. 

Vanaf januari 2023 brengt Sandra haar nieuwe nummers ook naar het podium. Op vrijdag 13 januari presenteerde zij haar debuut-EP samen met band in Willemeen in Arnhem. Het doel is om vanaf dat moment op zoveel mogelijk locaties live te spelen.