Zingen is een passie die Sandra Vriese op verschillende manieren voor het voetlicht brengt. Met de Perfect Showband stond zij ruim 3 jaar zo'n 100 keer per jaar op het podium. In het voorjaar van 2019 heeft zij de band Mainz Music opgericht waarvan zij bandleider en front zangeres is. Naast het zingen van covers, werkt zij ook aan haar eigen nummers en speelt zij in een kleine akoestische formaties.

 

Op het podium, of in de studio is niet de enige plaats waar zij zich thuis voelt. Zo heeft zij in 2013 meegedaan aan het TV-programma 'Het Wilde Oosten'  (RTL5). In dat programma werden jongeren uit de Achterhoek een zomer lang gevolgd. Een jaar later staat zij voor de camera bij FocuzTV, waarna zij zich bij REGIO8 verder ontwikkelt. Sandra bleek toch meer passie te hebben voor het maken van radio, dus stroomde zij door naar Optimaal FM. Voor die omroep presenteerde zij onder meer programma's vanaf de Zwarte Cross, Manaña Manaña en Over de Top. Festivals waar muziek een belangrijke, zo niet de hoofdrol speelt. Inmiddels voert zij deze werkzaamheden uit voor radio "Where the bands are". 

Want muziek en zingen houden Sandra dagelijks bezig. Ze componeert, oefent, maar geeft ook zangles en is als dirigent actief bij The Voices in Etten. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Het jaar 2019 stond voor Sandra in het teken van keuzes maken. “In de afgelopen jaren heb ik vooral in coverbands gezongen. Iets waar ik op het gebied van performance enorm veel van heb geleerd, maar waarin ik door het brede repertoire mijn eigen muzikale identiteit niet wist te ontwikkelen. En daar kreeg ik steeds meer moeite mee.”

Op het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, waar zij een opleiding heeft afgrond in 2021, ontmoet Sandra andere singer-songwriters en krijgt zij nieuwe impuls. “Ik ben zelf weer meer gaan schrijven, wil mijn eigen stempel drukken, eigen muziek maken. 

Inmiddels heeft Sandra haar EP Won't Stop klaarliggen om te releasen. Op 13 januari 2023 komt de EP uit en vindt de releaseshow plaats in Willemeen in Arnhem.