Voor meer info over deze formaties kunt u per mail of telefonisch contact opnemen. 

Mainz Music

 

MainzMusic is net even anders. De uit ervaren muzikanten bestaande coverband speelt nummers uit een breed repertoire van bekende en net iets minder bekende (rock)hits en speelt ze helemaal.  Energie, creativiteit en muzikaliteit staan daarbij centraal. 

 

In het voorjaar van 2019 hebben zangeres Sandra Vriese en gitarist Roel Geerts de handen ineen geslagen en zijn ze MainzMusic begonnen. Beide muzikanten hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en voelen de behoefte om niet meer zo veel mogelijk nummers in een medley te stoppen en zo honderd hits in vijf kwartier te spelen, maar kiezen juist voor een mooie, eigen versie van het hele liedje. Hun gelijk blijkt uit optredens op Koningsnacht in Varsseveld, TrekkerTrek in Neuw Wehl, Pontificaal in Hummelo en meerdere kermissen. Tijdens een benefiet voor de Moeder Teresa Stichting in de DRU Cultuurfabriek in Ulft heeft MainzMusic als huisband gefungeerd, waarbij zij samen met verschillende gast-vocalisten de popzaal in Kerstsfeer hebben gebracht.

 

MainzMusic is Sandra Vriese (zang, toetsen), Roel Geerts (gitaar, zang), Dion Baars (toetsen), Twan Reintjes  (bas) en Victor Ebbers (drums, zang). 


Sandra goes acoustic

 

Met alleen een piano en een microfoon brengt Sandra nummers op geheel eigen wijze. 

 

Heerlijk genieten van sfeervolle achtergrond muziek met een zeer gevarieerd repertoire.

 

 


Binnenkort meer

Mizstic

 

Een duo met eigen geschreven dialect muziek met sfeer invloeden van rock&roll en heerlijke blues.

Een muzikale combinatie van piano, gitaar en 2 stemmige zang. 

 

 

Yara Beeks

 

Met haar heldere country stem heeft Yara al menig hart weten te veroveren. Door van elke cover haar eigen versie te maken creëert zij haar eigen sound.